Kosmetika Avon Informace a novinky ze světa AVON
  • Avon novinky pro muže

    0
    scissors
    7 října, 2012adminAvon novinky a informace

    Pokroková a kreativní My Vibe Graffiti EDT je ideální pro muže, který je rád středem pozornosti. Vůně je kreativním ztvárněním mladistvých a svěžích tónů, použitých v horních složkách vůně, s výrazným a mužným dozvukem. S novou My Vibe Graffiti EDT, podtrženou neotřelým designem flakonu, svému okolí dokážete, že jste moderním a kreativním mužem této doby.

    Nová vůně City Rush tor Him EDT je určena mužům, kteří chtějí zvýraznit svůj dokonale elegantní styl. Je to sofistikovaná vůně, která muži dodává na své přitažlivosti. City Rush for Him EDT otevírá aroma pepře bourbonského, který vůni dodává kořeněný nádech. Srdce vůně je tvořeno smyslnou černou pivoňkou, elegantní konec vůně zajišťuje kašmírové dřevo. City Rush for Him EDT je vůní, kterou ocení každý moderní, stylový muž.

    Nová, luxusní a elegantní vůně od Avonu, postavená na akordu fíkových plodů a okrášlená smyslnou gardénií a šťavnatým grapefruitem. Srdce vůně tvoří kontrast svěžích fíkových listů a jemně smyslné lilie a gardénie. Vůně Rare Sapphires EDP je určena pro ženy, které rády cestují po světě, chtějí pro sebe to nejlepší a dovedou tak ocenit prémiové, důmyslně kombinované složky. Rare Sapphires EDP je další z řady prémiových parfémů, do které patří oblíbené vůně Rare Gold a Rare Pearls.