Kosmetika Avon Informace a novinky ze světa AVON
  • Avon Planet Spa AROMATHERAPY

    0
    scissors
    13 října, 2019adminAvon novinky a informace

    Víte, že nesprávné vyvážení práce a osobního života může zhoršit vaši náladu a vést dokonce až k depresi? Existuje však snadný způsob , ak se těmto nepříjemným následkům vyhnout: pozorně naslouchejte potřebám vlastního těla, každý den si najděte alespoň chvilku jen pro sebe, relaxujte, meditujte, jděte na jógu nebo jednoduše na procházku pro zlepšení nálady.

    Můžete také vyzkoušet populární aromaterapii, která pomáhá znovu získat ztracenou vyrovnanost a vnitřní klid. Aromaterapeutické výrobky můžete používat i doma i v práci a jednoduše díky nim relaxovat. Tyto výrobky obsahují esenciální oleje, jež blahodárně působí na vaše tělo i mysl. Vyzkoušejte řadu Planet Spa aromaterapeutických výrobků s esenciálními oleji a ulevte si od stresu.

    Zažijte naprosté uvolnění díky čínskému eukalyptu. Čínský eukalyptus a máta vám pomohou ke zklidnění ve stresových situacích a navrátí vám tu správnou rovnováhu a dobrou náladu. Řada Planet Spa aromatherapy Calm obsahuje tyto výrobky: relaxační tělový sprej s čínským eukalyptem a mátovým esenciálním olejem, krém na ruce s čínským eukalyptem a mátou.

    Nabijte se energií s italským bergamotem a citronem. Povzbuzující aroma italského bergamotu a citronu vám ráno dodá energii na celý den. Řada Planet Spa aromatherapy Energise obsahuje tyto výrobky: povzbuzující tělový sprej s italským bergamotem a citrónovým esenciálním olejem, krém na ruce s italským bergamotem a citronem.

    Usínejte snadno a klidně díky francouzské levanduli a heřmánku. Zklidňující vlastnosti francouzské levandule a heřmánku vám pomohou relaxovat a zklidnit mysl před spánkem. Řada Planet Spa aromatherapy Beauty sleep obsahuje tyto výrobky: zklidňující aromatický sprej na polštář s heřmánkem a levandulí, zklidňující pleťovou masku s levandulí a heřmánkem, zklidňující tělový krém s levandulí a heřmánkem, krém na ruce s levandulí a heřmánkem.