Kosmetika Avon Informace a novinky ze světa AVON
  • Jak dosáhnout dokonalé barvy vlasů?

    0
    scissors
    6 března, 2013adminAvon novinky a informace

    S novou barvou vlasů nezměníte pouze svůj vzhled, ale budete se také jinak cítit. Pro většinu žen jsou vlasy důležitým aspektem vzhledu – pokud jejich vlasy vypadají výborně, ženy se také skvěle cítí. Krásné, zdravé a zářivé vlasy představují jedno z nejčastějších přání žen. S barvami na vlasy Advance Techniques si toto přání může splnit každá žena. Nanášení permanentní barvy na vlasy může představovat nepříjemný a znepokojující proces, pokud však budete následovat těchto 7 jednoduchých kroků, můžete dosáhnout ideální barvy vlasů, která přiláká pozornost vašeho okolí. Poté se můžete o získané znalosti podělit s Avon zákazníky a vaše obchodní příležitost díky výrobkům pro péči o vlasy poroste sama!

    Krok 1: Péče před barvením vlasů
    První fází procesu před barvením vlasů je provedení testu na alergickou reakci. Alergie se může vyvinout náhle, dokonce i při pravidelném používání výrobku. Je důležité provést test na alergickou reakci vždy 48 hodin před každým barvením vlasů. Péče před barvením vlasů pomáhá vyrovnávat poréznost vlasů, což zaručuje rovnoměrné vstřebání barvy. Naneste celé množství péče po celé délce vlasů včetně konečků, zvýšenou pozornost věnujte poškozeným částem vlasů.

    Náš tip: Naneste malé množství Péče před barvením vlasů na pokožku v loketní jamce. Zde je pokožka velmi citlivá a spolehlivě tak zjistíte, zda jste alergická na některou ze složek přípravku.

    Krok 2: Smísení a aplikace
    Nasaďte si rukavice, které jsou součástí balení, odejměte uzávěr aplikátoru a do aplikátoru vpravte celé množství krémové barvy. Začněte nanášet barvicí směs. Pomocí aplikátoru rozdělte neumyté, ošetřené vlasy na stejně široké prameny. Začněte u kořínků. Jemně stiskněte aplikační lahvičku, naneste barvicí směs a vemněte ji do vlasů po celé jejich délce od kořínků ke konečkům, tak, abyste dosáhli rovnoměrného krytí. Postup opakujte, postupujte od vrchních pramenů vlasů ke spodním, dokud nebudou všechny vlasy pokryty barvicí směsí.

    NÁŠ TIP: Barvu nechte působit přibližně 30 minut. Pokud máte odolné bílé vlasy nebo drsné vlasy, nechte barvu působit 35 minut. Po uplynutí této doby jsou vlasy barvou plně nasyceny a delší působení barvy by způsobilo pouze poškození vlasů.

    Krok 3: Závěrečná péče
    Po uplynutí doby působení barvicí směsi přidejte do vlasů malé množství teplé vody a směs vemněte, dokud se nevytvoří jemná pěna. Poté vlasy důkladně opláchněte, dokud z vlasů nepoteče čistá voda. Do vlasů vemněte celý obsah Závěrečné péče po barvení vlasů a nechte 2 minuty působit. Závěrečná péče s bambuckým máslem dodává vlasům po barvení hydrataci a zanechává je hebké a snadno upravitelné. Doporučujeme při mytí vlasů pravidelně používat Péči pro stálost barvy pro barvené vlasy – při pravidelném používání vydrží vaše barva až 6x déle. Technologie Lock-In na vlasech vytvoří voděodolný film, který zabraňuje vymývání a blednutí barvy.

    NÁŠ TIP: Při oplachování přípravků z vlasů nikdy netřete pokožku hlavy nehty. Pokožku hlavy jemně masírujte bříšky prstů. Škrábání pokožky hlavy nehty může způsobit podráždění pokožky a vést k výskytu lupů.

    Krok 4: Barvení odrostů
    Odrosty vlasů by se měly barvit 4 týdny po prvním barvení vlasů a následně vždy v intervalu 4 týdnů. Po měsíci začnou být odrosty vlasů viditelné a je třeba barvu oživit. Aplikátor barvy použijte k rovnoměrnému rozdělení vlasů na jednotlivé prameny. Barvicí směs nanášejte ke kořínkům vlasů, postupujte od vrchních pramenů vlasů dospodu. Poté vlasy pomocí aplikátoru rozdělte na prameny o šířce 1/2 cm a nanášejte barvicí směs pouze na kořínky vlasů. Poté pokračujte krokem č. 3.

    NÁŠ TIP : Pokud máte velmi dlouhé nebo husté vlasy, sepněte jednotlivé prameny vlasů sponkami pro snadnější manipulaci.