Kosmetika Avon Informace a novinky ze světa AVON
  • Tipy na vánoční dárky

    0
    scissors
    14 listopadu, 2016adminAvon novinky a informace

    Přinášíme Vám pár tipů na Vánoční dárky.

    Pro ženy, které se líčí: Už léta patří mezi nejoblíbenější produkty Rozjasňující perly. Tento multifunkční produkt pod stromečkem ocení nejen dívky ale i ženy. Odstín perel vybírejte dle odstínu pleti nebo efektu kterého chcete dosáhnout. Sázkou na jistotu jsou světlé rozjasňující perly. Perly nanášejte na lícní kosti, nos, bradu a střed čela.

    Darujte vlasovou kosmetiku: řada Advance Techniques  vyhoví všem typům vlasů. Vlasy díky této řadě budou hebké na dotek a budou se lesknout. Dopřejte svým vlasům a svému okolí skvělý dárek v podobě výborné péče o vlasy.

    Péče o pleť: kvalitní pleťovou kosmetikou z řady Anew vždy potěšíte.Pleťové krémy Anew jsou rozděleny podle věku, nemusíte se však striktně řídit věkovým rozlišením řad. Zjistěte si, jaký krém používá ten koho chcete obdarovat a podle toho se lépe zorientujete.

    Něco pro muže: chcete-li darovat oblíbenou vůni pro muže zvolte Full Speed. Tato vůně je ideální dárek pro muže, kteří mají radí aktivní život a jsou plní energie. Vůně z řady Full Speed jsou svěží, ale zároveň výrazné.